7 comments:

Tornes a canviar el sisseny de la pagina... i jo no trobava el lloc on havia de clicar per escriure el coemntaris, he, he.
A mi també m'agraden les coses petites i així ho manifeste al bosc:

Tinc els meus somnis i els vull tenir perquè sovint són un bon mirall de la meua vida. M'agrada la senzillesa de les petites coses i sóc feliç pensant en la seua insignificança

Mol bonic el nou look

Bob dia, Ftancesc.

bon dia!, POTSER EL SECRET DE LA FELICITAT ESTÀ EN LES COSES PETITES.

Ha estat molt agradable, Francesc, entrar al teu espai i ser rebuda per aquestes precioses flors. De debò.
Estic totalment d'acod amb vosaltres que les coses que ens proporcionen felicitat, sovint són les més humils i petites. Suposo que és una manera de sobreviure: perduts els grans somnis, desenganyats de tantes batalles personals, aprenem a descobrir la bellesa de tot allò que potser abans ens havia passat desapercebut. Potser és una manera de dir adéu a les passions atzaroses i donar la benvinguda a la serenitat...
Una abraçada en una tarda de pluja.
Montse

és que és així Montse, tot i que sovint no ens n'acabem d'adonar i ens perden enmig de fotesses intrascendents.

Ostres, com ho deus haver fet, per publicar una entrada ja antiga i que surtin també els nostres comentaris originals? Per a mi és cosa de bruixes i bruixots!
Una abraçada.

Montse, només has de canviar la data. Aquest no l'havia publicat en castellà i en mirar-ho al català, a vegades la data es cambia sola al dia actual, i el vaig deixar. . .

Publica un comentari a l'entrada